torsdag, august 27, 2009

Utfordring Skissedilla



Denne måtte jeg bare prøve meg på. Så utrolig flott skisse laget av Anne Bodil på Skissedilla.
Jeg fant et gammelt bilde av farmors 2 søstre. Dette måtte jeg bare bruke i denne utfordringen.
Jeg har brukt: rub-ons, hvit blomst kjøpt på nille. Ikke brukt alle delene av den. Ferskenfargede blomster fra Prima og grønt bånd, som jeg har formet som blad. Halv perler i midten av blomstene.

Sang # 17 utfordring på Scrapping the music


Jeg har brukt stofen "Det var solnedgang" i STM sin utfordring sang # 17 "Idyll" med Postgirobygget. På bildet er min kjære venninne Monika. På sommeren er det kjempefint å dra ut til Grensen å se på midnattsol og solnedgang. Det gjorde vi ens ærend denne kvelden :) På fine dager kan vi se helt til lofotveggen herfra.

Jeg falt bare helt pladask for fargen på arket. Så bare måtte ha :) Ellers så er paljettbåndet funnet i huset, der farmor vokste opp. Hennes søstre var syerskere, så en av dem har laget dette til flette. Dette har jeg brukt langs ene kanten og kantet sirkelen med. Blomster og blad fra Prima. Pyntet ellers med bling.

Sukkersøtt utfordring # 49


Årets første julekort er laget. Og det er til utfordringen # 49 til Sukkersøtt. Utfordringen var å lage et julekort, IKKE i de tradisjonelle fargene rød, grønn og blå. Her er mitt bidrag som er lyseblått. Filtornamenten er i grå. Under den hvite julestjernen har jeg laget bladform med ett lilla bånd. God jul er peel-off. Tags kommer fra 3trendy design. Jeg sier bare "nå er det snart jul igjen" :-) Koselig å lage julekort !

Bonus "Barn av regnbuen"


STM har en bonus utfordring hvor de var inspirert i sangen "Barn av regnbuen", de vil se masse farger. Mitt bidrag til den er bunnen hvit, da jeg fant ut at transparenten (ramma rundt bildene) vistes best. Bildene ble tatt i en bilfotoboks for barn. Da jeg fant stickersene med gatelys og biler syntes jeg det passet. Jeg har leka meg litt med denne. Denne LO'en ble til etterhvert som jeg laga den. Tok igjen gatelysene med bling. Ordene som gatelys fargene betyr, passet greit med hvordan den fotosenasen ble. Bare litt bakvent + ett lys til :-)Til slutt tegna jeg med kritt en regnbue. Ettersom jeg hadde regnskye og sol, som det blir regnbue av, hehe og så passet det jo med tittelen på sangen.

Srappehuset 1 år, Hipp,hipp, hurra !


Det er jo kjempebra at de startet opp. Artig for oss som får utfordringer til å lage noe. Og så er det inspirerende og morsomt å lære om de forskjellige scrappe stilene, selv om jeg ikke har får levert inn så mange bidrag. Selv er jeg ikke gammel på blogg fronten, så jeg har bare fått med meg ca 1/2 år av deres karriere. Forsett i samme stil damer :-))
Gratulerer med ny header og logoer også. Litt uvant første gangen jeg var innom å kikka, men man vennes da til det...... Stilig !!!

mandag, august 24, 2009

Kortlagings ånden over meg :)


Her er et kort jeg laget en kveld. Fikk litt kortdilla, når jeg satt der på hobbyrommet som er så overfylt, at jeg finner omtrent ingen ting. Så det endte med å lage noen i brunt. Elsker brunt....... Men erlig talt må jeg få rydda litt, så jeg får plass til å scrappe også ...... men hvor skal jeg starte ? Uff, hvor mye jeg har......



Rydding ble det ikke......det ble enda et brunt kort gitt....... Ja, ja får ta ryddinga en annen dag. Men det trengs !!!!!! Stempelet har jeg lånt av Julia, som dessverre er flytta..... Men vi har da planer om å treffes på scrappetreff ol. :))))))

80 års kort til barnas oldemor.


Her er kortet jeg laget til hennes 80 års dag. Til ei sprek gammel dame. Det passa så bra stempelet, fordi hun er begynt på eldredans flere dager i uke. Kortet falt i smak, og det var jo koselig :)

Trykkpressa - augustutfordring !


I augustutfordringen til Ett Trykk var det denne skisseutfordringen, av Anne Bodil.
Det er første gangen jeg er med på utfordringer til Ett Trykk. Synes denne utfordringen var kjempefin. Her er mitt bidrag til den :




torsdag, august 20, 2009

Sukkersøtt utfordring # 48

I denne ukes utfordring til Sukkersøtt skulle det gå i Rød, Gul og Brun.
Jeg har startet med brun Bazzill, pyntearket over er gammelt. Kjøpt på Panduro. Tags er pyntet med bånd og en rund brads. Blomster fra Prima er pyntet med halvperler og små med bling.
Da er jeg igang igjen etter en lang pause :)


lørdag, august 15, 2009

STM FEIRER SOMMER OG 50 000 :)

STM Feirer sommeren og 50 000 besøkende på sin side, siden de startet. Kjempebra at så mange er med på utfordringene deres :) De har fem fine premier, så her er det bare å henge seg på og håpe :)))

søndag, august 02, 2009

På Martna i juni.




Her er noe av det jeg sitter å sysler med til tider. Bruker å være med på martnader og messer, å selge mine produkter. Her er fra martnan i juni. Hadde også et stativ med strikka ting. Det blir dermed lite tid til kortlaging og scrapping til tider ........ Men liker no å holde på med så mangt jeg da, så .....

En evighet siden.


Sommeren er nå kommet inn i august. Snart er det skoletid....... tiden flyr, og det er kjempelenge siden jeg har vært inne på siden min :/.

Når jeg var på besøk til pappan min , hadde jeg med meg et strikkeprosjekt......men mønster lå igjen hjemme, så jeg fikk bare lagt opp antall masker etter det jeg skulle strikke....... så jeg strikka denne jakka uten noe mønster. Ble fornøyd med den. Min datter var prøvedokke under strikkinga. Knappene synes jeg er så fine :)