fredag, mars 26, 2010

God påske !

Da tar fruen og familien pikkpakket og drar på hyttetur i helga, sammen med svigers. På herlige Nerskogen. Skal bli så godt ! Over helga er det hverdag igjen, i tre dager for mannen. Da blir det påskeferie på han også. Men ettersom det er fridager for barna, fra barnehagen, kan det nok være at mamma'n ikke kan sitte noe særlig foran pc'en. Da må vi finne på noe sammen :)
Derfor vil jeg med dette bildet av den strikka og tova høna, ønske dere alle en.........


RIKTIG GOD PÅSKE !
Klem fra Toini

mandag, mars 22, 2010

Veskekort

Her har jeg laget et veske kort i lilla. Solgte dette på lørdag, og fikk bestilling på flere :)
Det andre lenger ned på siden, har jeg også solgt. Artig disse veskekortene. Litt annerledes kort å gi til konfirmanten. Etter bildene ble tatt, laget jeg en tags, som jeg stakk nedi pengelommen.



Ha en fin mandagskveld :)

søndag, mars 21, 2010

Candyen fra Mette :)

Hentet candyen i går på posten, og den sto til alle forventninger :) Det var så mye lekkert ! Viste samboeren min den, og han prøvde vel iherdig å vise intresse. Jeg i ekstase og han ja, hva skal man si....... Ikke intressert i det hele tatt :)
Den mest koselige delen av opp pakkingen, var kortet du ser under her. Ett rålekkert posekort Mette har laget. Med en koselig hilsen inni :)
Det skal jeg sette på hylla på hobbyrommet til inspirasjon av vintage, for det er noe hun virkelig kan :)

Ha en strålende søndag !

fredag, mars 19, 2010

Kammerpikenes Overraskelse # 2

I denne utfordringen til Skrappekammeret, skulle man la se inspirere av sjokolade. Egentlig ikke vanskelig det.
Det ble et vinflaskekort. Selv elsker jeg sjokolade til rødvin , helst bamsemums :))) Fra en idè, til handling ble det til en mann, isteden for dame :)
Etter å ha sett slik flaskekort, tegnet jeg en mal selv. Men når jeg skulle kjøpe sjokolade til kortet, måtte jeg kjøpe flere str. Så har en liten (kunne vært større) igjen. Mulig den blir til ett glass rødvin i kveld :=D


Prøvde å klippe ut en skjortekrage. Slipset er ett stempel, som jeg har farget med akvarell. Rubonsswirl. Et bånd som har fått et knapp. Stemplet "det er din dag i dag", klipte ut. Skal forestille skjortelommen, som finn seg et grønt tørkle. Stemplet "Ha en strålende dag" oppom sjokoladen.

Bak har jeg laget, slik at man kan skrive en hilsen. Hatten er et stempel, som er farget med akvarell.

Ha ei fin helg !


Blir glad om du legger igjen en kommentar :)

torsdag, mars 18, 2010

Sukkersøtt # 76

Ukens oppgave lyder som følger:
Lag et prosjekt med inspirasjon fra dette byggverket:
Her er hva jeg ble inspirert av: Fargene, formen og klokka. Det ble en veske til en konfirmant.
Håndtaket har jeg laget av hamaperler. Sydd på en knapp, som er lukkemekanismen med en strikk. Har på en rubonsklokke, blonderbånd, som jeg har samme på alle sidene.
Når du åpner vesken får man disse to sidene : På første har jeg stemplet noen ord. På blonderen har jeg limt på halvperler i blomsten. Det har jeg gjort på begge sidene.
På andre siden har jeg laget en lomme, som man kan legge penger. Der har jeg stemplet noen ord. Har puttet en tags nedi som de kan skrive en hilsen på. På den har jeg festet et klokkeanheng i båndet.

Baksiden har jeg mitt personlige stempel.

Ha en fin dag !

onsdag, mars 17, 2010

En heldig og glad vinner :)

Å, hvor heldig jeg er som vinner blant 160, som ønsket Mette's blogcandy. Skjønner at så mange ville vinne, for pakkene var da utrolig lekre ! Var du ikke en av de som var med på candyen, ta en kikk innom bloggen hennes. Hun lager utrolig mye lekre vintage kort.

Er svak for brunt, og tenkte inni meg "skulle jeg bli en vinner, la meg vinne den brune" og jammen gjorde jeg ikke det også. Heldig, HELDIG,heldig !!!


Ha en fin dag !

mandag, mars 15, 2010

Award:)

Denne awarden fikk jeg av Elisabeth. Kjempekoslig :) Setter stor pris på det. Kikk innom bloggen hennes, å se på det fine hun lager. Gir den tilbake til henne.


Og så gir jeg den videre til

Janne


Kikk innom bloggene deres. De lager så mye lekkert.
Det gir inspirasjon !!
Ha en fin mandagskveld :)

fredag, mars 12, 2010

Jeg vant :)

Med denne LO'en vant jeg på Glitter & Stas. De skal ta en pause på ubestemt tid..... Så det ble denne utfordringen på ei stund.


Ha ei fin helg :)

Scrappekammeret # 3

Kammerpikenes Fargeglede; Scrapp i Svart/Hvitt - bli inspirert av Scrappekammerets farger!"
Jeg har laget et gutte konfirmasjonskort.
Framsiden har jeg stemplet "Til konfirmanten" og en sykkel. Brukt stitfer på båndet. Limt et bånd rundt hele kortet, som festes foran med magnet. Limt på en trykk knapp på båndet.


Inni på første side, har jeg laget en lomme man kan legge penger. På den har jeg stemplet den tøffe gutten. Andre side laget en side de kan skrive + stemlet "Beste..." Tredje har jeg stemplet "Ha Tro...." Festet et sykkelanheng på stiftene, som jeg stiftet fast båndet.


På ene bakside har jeg stemplet "I dag fra ungdom....", bånd, og lenke med stjerne. Bak har jeg mitt personlige stempel ( ikke bilde av )


Ha en fin dag :)

Nordsalten - Hobbyklubb # 2

Tema : Vår/våren. Dere står fritt til å lage hva dere vil, bare dere følger temaet.
Jeg har ordnet ett påske egg. Det har jeg brukt decoupage på. Pyntet det med bånd blomster og en tags, stemplet "god påske".


På den store rosen har jeg hatt på gul glitterstick. En sommerfugl har fått plass.Har hengt på ett bladanheng på blonderen. Tagsen er også festet med en ring på blonderen.


Grønn pongpong blant roser og blonder.


Har brukt et bredere grønt cheer bånd, som jeg knytter til sløyfe. På det et tynnere lyst bånd + grønn basttråd. Til slutt to roser fra Kort og Godt.

Her er det ikke vårstemning lenger. Etter at snøen nesten regnet bort, kom det søren meg mer. Uff, vil ha vår NÅ !

Ha ei fin helg :)

Kort o Mania # 12

Her er hva dem ønsker av oss :
Denne gangen vil vi se BLONDER på kortene deres, eller hva du måtte ønske å lage, utover det står dere fritt :)


Jeg har brukt ett bilde fra klippeark fra Heidi's Hobbystuggu. Metallblomst fra Kort og Godt. Roser også derfra. På den kaffefarga tagsen har jeg skrevet "Carpe diem". Knytt på blonder og hengt på ett hjerte. Under bildet har jeg en blonderbit.