søndag, mai 01, 2011

LO'er og bursdagsjenta vår 6 år.

Her er en LO, jeg laget på SteinkjeScrepp{a}. Min første LO jeg syr sting på ;) Ga mersmak. Er så knall det arket!

I går feira vi Snuppa sin 6 års dag. Først barnebursdag, så voksen. Når vi spiste kaker for andre gang, satt vi ute på altanen. Deilig ;)Maiken ble blant annet ny eier av Hello Kitty klokke, så nå gjenstår det å lære klokka.Veldig glad for hoppetauet hun fikk av oldemor (skjønner ikke hvordan oldemor viste akkurat hvilket hoppetau hun ønska seg ;)


Her er de 2 siste LO'ene jeg laget på SteinkjerScrapp{a}. Den med Maiken ( vår herlige prinsesse) gjorde jeg noen småtteri på hjemme også........faktisk i dag, hihi. Skrev tekst og ordene" vår herlige"Ble enda en tur LO, gitt ;) Et herlig ark designet av Vibeke Spigseth.


Ha en strålende 1. mai :)


Foruten en kjørlig bris, er det et strålende vær! Me like :) Når gubben kommer hjem fra sykkelturen sin (sykkel entusiast), så blir det vel en tur på familien, på fotan :) Mulig grillings også...


En god mai klem fra meg :)


Det ærlig talt klikker for meg snart!!!!! Er jo helt på bærtur denne bloggen, når man skal lage et innlegg. Blir jo milevis med mellomrom, prøver å rette det opp........og det blir enda verre!!! Når man ser på forhåndsvisninga, ser det bra ut, men når man legger det ut, er det jo helt på tryne!!! Bruker no farsken meg evigheter på et innlegg :((( Noen som har en forklaring ?

4 kommentarer:

Siv Anne sa...

Her var det mange flotte sider.
Artig å sy ja, er bare så morro og gir så flott effekt.
Nydelig prinsesse :)

Anne Bente sa...

wawww total lækre med flotte detaljer

Gunn-Elin sa...

Så mye flott du har laget på treffet. Kjenner jeg er litt eller faktisk dødens missunnelig på deg som var der :p Netse år så vil jeg også være med.

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Jeg har jo ikke fått med meg at du er fra fosen. Og vi snakker faktisk om å få ordnet et helgatreff en gang iløpet av sensommern eller høsten. Blir mest sansynlig i Bjugn ettersom at scraphaugen ligger der. Vet ikke om det blir treff med kurs eller ikke jeg. Og det kan sikkert ikke sammenlignes med de store treffa, men vi kan jo få det minst like trivelig :) Hadde vært kjempekjekt å hilse på deg.

Klem Gunn-Elin

bojose sa...

Kjempeflotte loer du har lagd.
klem :)