torsdag, september 15, 2011

Kloke ord innrammet :)

Da er det jammen meg en mnd siden jeg blogga. En av grunnent til det, er at jeg har skrumpet inn tiden foran PC'en. Måtte det om jeg skulle rekke å gjøre andre ting.
Som student gjennom NKI, blir det noe studietid foran PC, så derfor innskrumpet fritiden foran den. Og kjenner det gjør egentlig veldig godt, å bruke mindre tid .... men derfor får dere kjære bloggvenner veldig sjelden en kommentar fra meg. Og slik har jeg tenkt å ha det en lang tid framover, til jeg føler jeg er asjur med andre gjøremål.
For jeg har begynt å si til meg selv " Teng kjem itje rækanes på ei fjøl, du må gjær jobben din sjøl"
Og det stemmer så godt, for ikke greier jeg å gå ned i vekt, om jeg ikke gjør noen forandringer...Ikke får jeg energi av å sitte å vente på at formen skal bli bedre..... Rommene i huset rydder seg ikke sjøl...... Og det fine med det etter at jeg fikk denne innstillinga, er at jeg har roet ned stresset :))))) Jeg er ikke så stressa innvendig lenger, om jeg ikke rekker over alt. Greide ikke å gjøre så mye før, for ble sliten av stresset inni meg. Nå kan jeg heller ut å gå meg en tur, framfor å tenke på alt jeg skulle gjort. Og det jo så godt for sjela!!!
Jeg synes jeg er blitt flink, juhu :) Men gammel vane vond å vende, så her i gården må det jobbes!!!
Jeg har lest "PIPPI POWER", og jeg vil LEKE, slutte å bry meg om hva andre mener, og rett og slett være MEG SJØL!!! Herlig er det :)))
Må bare skryte litt av meg selv: fikk "6" på første innlevering, KJEMPESTOLT!!!=))) En "4" på andre, som jeg vet nå, jeg kunna gjort bedre, men fornøyd med en snittkarakter på "5" i "Barnekultur og Lek" :) Når jeg er ferdig, er jeg skoleassistent. Men skal også ta Pedagogisk assisten og deretter Spes. ped assistent. Veldig spennede studie synes jeg ;) Så gleder meg til å kan få jobbe med barn, og dem som trenger ekstra hjelp.
Har strikkedilla for tiden, så nå går det i dukkeklær, som basaren skal få til utlodning. Ellers også strikka sjal og tovatøfler.
Holder også på med en storopprydning på hobbyrommet, og laget hobbybord/krok til barna, hvor de har fått en haug med scrappepapir, klippeark, stempler, blomster og mye annet som jeg ikke bruker. Barna synes det er så stas :)
Som sagt rekker utrolig mye, når jeg bruker midre tid, foran PC'en :)
Bildet jeg har laget har jeg med i utfordringen til Scrappekammeret # 37 - Monokrome farger
Jeg har brukt fargen hvit. Den gamle ramma har jeg fått etter mine gamletanter (farmors søstre), så den ville jeg bruke til noe fint.
Bildet har jeg satt på ei bildehylle i stua. Kloke ord kan man ikke få for mye av i hverdagen ;)
Hmm, har gjort noen endringer på PC'en, fått nytt Windowsprogram......og får ikke til å linke lenger ????
Ha noen fine uker til neste gang dere hører fra meg ;)
Stor klem fra Toini
Får heller ikke bokstavene forstørret ????
Går ikke ann å markere med musa???
Ordner seg vel, eller finner ut av det, men kanskje noen har ett tips, om hva det kan være ?

Fikk det til :)))))

3 kommentarer:

UlrikaT sa...

Nyydeligt!! Kloke ord og så lekkert pyntad!
Tusen takk for att du deltar hos oss på scrappekammaret!

Ingrid sa...

Noe så utrolig nydelig!! Herlige sarte farger og vakkert pyntet med bånd, bling og blomster (og super søt sommerfugl!).
Koselig at du deltar hos Scrappekammeret,
klem
ingrid

Siv Anne sa...

Denne var bare nydelig <3
Mange kloke ord her, hold på den innstillingen