onsdag, januar 01, 2014

Godt nyttår og ønske om et fantastisk 2014!

Da er det nytt år og nye muligheter :) Og her er hva jeg startet det nye året med. Laget en art journalside med hva jeg ønsker å gjøre og hva jeg skal bli flinkere til i 2014.
2013 ser jeg tilbake på som et utviklende år. Jeg fikk gjort ferdig studiene mine. Og avsluttet med et brak med en 6'er på eksamen. Stolt og veldig glad over resultatet. Men det kommer ikke av seg selv, og derfor tenker jeg at "ja, jeg har vært flink!!!"
I 2012 var jeg ferdig med "Lærerassistent" og tok eksamen i desember 2013 som "Spesialpedagogisk assistent".
Ellers har jeg funnet ut at jeg har for mange hobbyer!! Male bilder, scrapping (kortlaging, LO, Art journal osv innen alt med scrapping å gjøre) strikking/hekling, annet hobby........ LUKSUSPROBLEM :)
Men med så mange blir det liksom ikke så mye tid til å rekke å holde på med alle. For så klart har jeg lyst til å gjøre det, hehe.
2013 synes jeg har vært et utrolig positivt år når det gjelder min utmattelse. Synes jeg har hatt stor framgang det siste halve året. Når greier jeg å gjøre ting som jeg ikke har greid på mange år :) Det vil si å gjøre flere ting på kortere tid, uten at jeg ligger helt flat. POSITIVT! :)
2014 tror jeg også kommer til å bli et posistivt år, med nye prioriteringer og med nyttårsforsett (eller ønsker for året)
Jeg skal bli flinkere til å gjøre ting som jeg har lyst til og så skal jeg bli flinkere til å kreve den tiden det trenger å få gjort det. For der må jeg innrømme at jeg har noe å jobbe med!!
Men som kvinnfolk, er jeg sikkert ikke den eneste......
Og en ting jeg har tenkt på i flere år, er å hjelpe de som virkelig trenger det. For eksempel å strikke sokker, luer osv til dem som bor på gata. Det er dessverre mange som trenger hjelp rundt oss.
Men til slutt vil jeg si at alt avhenger over hvordan jeg styrer dette selv!! For det er tross alt jeg som bestemmer hvordan mine drømmer og ønsker skal bli! ;)

Leverer denne Art Journalen til Trykkpressa #1 2014 - Ønsker for det nye året1 kommentar:

Camilla sa...

Virkelig flott AJ med ønsker for det nye året:) Lekker bakgrunn! Tusen takk for at du deler med oss i Ett Trykk og deltar i Trykkpressa.