tirsdag, juni 19, 2012

3 LOer

Her er LOene jeg laget til Inzpira/Sizzix tevlingen. Var med på 1, 3 og 4 uke. Kom på 68 plass av 204. fornøyd med det :-)
Utrolig artig at det var Vibeke som vant og at der var 2 Steinkjer/trønder damer blant finalistene. Torill (Screppa) kom på 2 plass :-) De er jo så flinke

Denne sendte jeg inn til 1 uke. Flere ting vi måtte ha med på LOen. Blant annet et mønsterark med skrift og utstansede ting. Her har jeg scrappet mamma og to av mammas søstre.Denne ble sent inn til 3 uke. Her skulle man blant annet ha fem sterke farger, colorblooking. Halveis førnøyd........sto helt fast når det gjaldt coloblooking, føler jeg. Men fikk meg ei skikkelig utfordring og førnøyd med det ;-) Her er barna i Legoland.

Sendte denne inn til 4 uke. Her var tema arv/gener. Jeg scrappet et bilde med meg, farfar og farmor. Fra disse to har jeg arvet mye av mine kreative sider. Har biter av farmors nupereller som bånd. Hun prøvde virkelig å lære meg det, men......fikk det ikke til. Nå har jeg virkelig ønska at jeg kunne det.Nå har barna tatt skoleferie. Siste skoledag i dag. Tror dem synes det er godt med ferie nå. Slitne etter skikkelig kjør med flere avslutninger. Gleder oss til ferie og Danmarkstur. Skal besøke Legoland i år også :-))
I år skal vi dra med to andre familier, og blir 13 stk. Blir koselig det :-)

Ønsker deg en riktig god sommer og masse sol :)


Fortsetter scrappetørka, så blir det lite fra meg i sommer. Maling og AJ er det jeg gjør for tiden. Koser meg med det :-) Og det er da det viktigste!

Sommerklem fra meg til deg

5 kommentarer:

Tone-Lill sa...

68. Plass er ikke dårlig det!!
Veldig flotte LOer, den siste der er fantastisk fin, mange flotte detaljer, me like!!
:)

Bodil sa...

Kjempefine LOer du har lagd. Mange flotte detaljer og fine farger å se.
En flott plassering du fikk :)
klem :)

Marianne/skorpionen sa...

Så flotte LOer og den plasseringen du fikk står det respekt av!!!
Blir gøy å treffe deg til høsten og gleder meg til kurs!

Kjersti sa...

Gratulerer med flott plassering! Det var noen herlige LO'er du har lagd, masse flott pynt:)
Ha en fin dag!
Klem fra Kjersti:)

Anne sa...

Gratulerer med flott plassering! Kjempeflotte LO'er med masse flotte detaljer.

Tusen takk for koselig kommentar og besøk på bloggen min! Vi ses til høsten, det blir kjempekoselig! Jeg har lagt meg til som følger ;) så kan jeg se hva du lager i mellomtiden =)

Klem fra Anne