onsdag, september 05, 2012

Lykken er.....

Her er en LO jeg har laget med min kjære venninne Monika. Bildet er tatt for noen år siden. Å få tatt bilde av henne er ingen lett deal. Et mareritt !! hehe :))
Nå for tiden er det lite blogging og lite PC, utenom når jeg studerer da...... Kjenner at det er egentlig litt godt å ikke sitte så mye foran den firkanten også.
Vi pusser opp i huset, og barna skal følges opp med skole og aktiviteter, og så har jeg startet med noe nytt selv også da. Har begynt på Yoga / Qi gong. Deilig er det !!:)
Og i dag skal moren i huset (meg) starte på kulturskolen. Visuell kunst. Gleder meg!! :) Var med barna på omvisning, for å se om de ville starte, og så endte det med at det er bare meg som meldte meg på :)
For voksne så klart, hehe :))
Om noen uker er det scrappetreff i Trondheim (Trøndersaksa). Gleder meg skikkelig til det:) Blir vel mer scrapping da.
For nå er det strikkepinnene som får svingt seg, når jeg har ei ledig stund.
Skal vel være med på noen julemesser til jul, og ettersom jeg skal ha eksamen i slutten av november er det greit å få produsert litt innimellom.
Denne LOen har jeg laget til Scrappehuset siste utfordring "Fullfør Kunstverket". Det er Hilde som er gjest på Gjesterommet. Hun lager så mange fantastisk lekre kreasjoner, som man ikke ser seg mett på!! :)Ønsker deg en kjempefin dag om du har fint vær, uvær, er glad eller litt lei deg....... Her i trøndelag har vi fått skikkelig høstvær. Men er litt godt også, når høstenstormene kommer, for det er så koselig med stearinlys og krype under pleddet og bare slappe av, mens man hører på uværet utenfor........

En positiv og kreativ klem til deg fra meg :)

9 kommentarer:

Torill sa...

Oij så lekkert!!!
Digger lagene dine Toini!! HÆRLIG!!
klems

Aquarell sa...

Kjempelekker LO, med et flott bilde på. :)

Bente sa...

Skikkelig digg LO:)Likte veldig godt fargene du har tatt... ikke bare det brune vintage:) Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår:)

Bodil sa...

Nydelig LO med flotte detaljer.
klem :)

Kjersti sa...

Så utrolig nydelig Toini, fantastiske detaljer, lekre farger og rett og slett herlig!
God helg!
Klem fra Kjersti:)

Ida / Little sa...

FANTASTISK Toini, denne var virkelig lekker :) Takk for at du er med på den siste utfordringen vår med nok et fabelaktig flott bidrag :)

Klem Ida

Hilde sa...

Denne siden var bærre lækker!
Lykke til i utfordringen!

*marion* sa...

Kjempelekker , masse digge detaljer , takk for at du er med

Guri sa...

Ein flott LO du har laga her.
PS! I mitt siste innlegg har eg brukt dei flotte arka eg vann i candyen din :)