tirsdag, januar 05, 2010

So Cute 5 - Nyttårsforsett 2010

Og så skriver vi 2010! Et nytt år med nye utfordringer fra oss her i So Cute! Og hva er vel mer naturlig enn å la seg inspirere av det nye? Har du minner fra nyttårsfeiringen? Vil du prøve en ny teknikk eller kanskje et nytt format? Eller lå det noen lekre nye produkter under juletreet ditt i år (fjor..)? Har barna lekt med de nye lekene fra julaften eller har du et nyttårsforsett?
Dette er min LO. Med noen nyttårsforsett for 2010. Har vært forferdelig sløv å fremkalle bilder av barna. Noen få bare siden slutten av 2005. Skjemmes :=/ !!!
Har da mange å scrappe før den tid og, så jeg har mye arbeid foran meg. Men fortsetter jeg slik jeg har gjort de første dagene, så kan jo dette gå veldig bra !!=)
Det at jeg har brukt gult, er noe veldig nytt. Har prøvd flere ganger, men brukt noe annet i stede. Men nå er det og gjort :)
Fant noen bilder av barna som jeg satte i film strimlen. Og etter datoene, kan dere se jeg har storjobb med scrapping foran meg :)))
Synes det fine mønsterarket gjør sitt, så jeg har ikke pynta så mye.
Da er bare jobben med å holde forsettene igjen !

4 kommentarer:

Isabell - Taranita sa...

For en fresh og herlig LO, er så fint med filmstriper på.

Takk for ditt bidrag=)

Francielle sa...

Stilig side du har laget! Likte spesielt godt måten du la bildene på. Her hjemme går det i bølger når det gjelder fotografering...men ofte sniker jeg med linsa i tider og utider! tihi!
Takk for din detagelse!

Camilla sa...

Så stilig det var med filmstripa!
Tusen takk for ditt bidrag! ;D

Guro sa...

Denne var tøff, herlige unger!