torsdag, mai 20, 2010

Mamma, Henrik og Maiken

Skrappekammeret har i kammerpikenes ordtak #7 dette ordtaket "eplet faller ikke langt fra stammen "
Og det føler jeg er sant i forhold til meg og barna. De elsker å holde på med hobbyting og scrappe slik mamma gjør :)
Denne gangen var de ferdig med sine LO'er, og jeg laget min i gårkveld, slik at vi fikk sendt inn.
For vil jo gjerne ha med LO'ene de har laget :)
Først min her : Bilde av barna, som jeg synes er så koselig. De lekte mye sammen når de var mindre, og mye nå også. Ordet "snuppisan" har jeg tegnet på orange kartong og klipt ut. Tegnet svart rundt kantene og hvit maling noen plasser. Sommerfuglen er farget med promarkers. Fått litt glitterstick, og det har også bølgepappen. Skrevet noen ord rundt kanten på arket.
HENRIK 6 ÅR SIN LO

Her har Henrik laget en LO, med bilde fra første gangen han støvsuget. Jeg hadde lagt fram bilder som jeg skulle scrappe, han fikk dette (for det ville han scrappe). Jeg eneste jeg hjalp han med, var å stave det han ville skrive - Han husket at dette var første gangen han støvsuget, når han så bildet, så det måtte det stå !! ;) Ellers har han brukt skolisser som bånd, metallpynt og rub ons.MAIKEN 5 ÅR SIN LO


Hun klipte ut blomster fra et mønsterark, rubons og et bånd med perler. Såg når jeg tok bildet av LO'en, at rubonsmotivene passet på tanken at vi rastet og slappet av når dette bildet ble tatt :)
De synes det er kos, når dem kan menge seg med mammas scrappesaker :) Koselig er det når vi sitter der å lager ting. Artig for dem når de ser i albumene når de blir voksen, at de har laget noe selv, og ikke bare mamma ;)

Ha en fin dag :)

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Så koselige LO'er dere har laget! Tenker det blir gøy i fremtiden å sitte å bla i album de selv har vært med på å lage. De bokstavene du har laget selv ble kjempetøffe!
Tusen takk for at dere deltar hos Scrappekammeret, alle tre!
Klem, Yvonne

Ingrid sa...

For noen flinke små scrappere du har der! Alle LOene deres var kjempefine - må være utrolig koselig å ha barn som liker å scrappe sammen med mamma :-)
Takk for at dere deltar!
Klem,
Ingrid

Guro sa...

Wow så morsomt at alle har laget LO'er, både store og små. Jeg er mektig imponert av dere Maiken og Henrik; tusen takk for at dere ville være med!
Og Toini, LOen din var nydelig,fine farger og skikkelig fine bokstaver. Så flott med glitter på bølgepappen :-)
Takk for at dere deltar!
Klem Guro

linsal sa...

super herlige lo'r alle sammen! Så koselig å kunne sitte å scrape sammen med mamma da, og ikke minst; kos for mamma at hun har 2 som syns det er gøy og :D Takk for at dere deltar på vår utfordring hos scrappekammeret :D
klemm fra Linda/linsal

Miss Hønemor sa...

Så fine Lo'er! Må si du har to talentfulle barn, dem e herlig begge to :)