mandag, mai 03, 2010

She so cute - Ronda

Denne gangen er det gjestedesigneren Ronda, som er She so cute til Thats just so cute, som har kommet med utfordring. Utfordringen fra Ronda er altså å sette sammen sitt eget kit av vilkårlig stæsj og så lage noe ut fra kitet!
Her er mitt kit. En stor til 2 LO'er. Har satt sammen gammelt, ting jeg omtrent ikke har brukt og noe nytt. Jeg ble satt på en stor prøve.
Men morsomt var det !!!!=D

Den første LO'en jeg laget er av barna på en bilkarusell. Det var stas :) Første gangen de tok det. Nå fikk jeg endelig scrappet det !! Mye forkjellig stasj er brukt :) Noe gammelt og noe nytt.Den andre LO'en er av barna på rommet til Henrik. Litt dårlig bilde, men syntes det er så søtt av dem, så "skit la gå"....... Puslebrikkene og byggeklossene, har jeg stanset ut (lånte tang) for lenge siden. Disse må jeg bare begynne å bruke. Jeg som fikk gangsperre i armene etterpå, kan ikke bare la dem ligge ubrukt !! (stanset en del den dagen :)Knappene, bilettene, gult bånd og blomstene var med i en godteripose fra Scrappegodis, jeg vant på Steinkjerscreppa :)

4 kommentarer:

Julia sa...

Såå stilige disse ble Toini! Herlig fargerike og barnslige, passet godt til bildene! Idag har jeg planlagt scrapping også. Jammen er livet herlig når man har permisjon og det snør ute=må være inne å scrappe ;-)
ha en fin dag!

Isabell - Taranita sa...

så utrolig tøffe disse ble da, masse spreke detaljer

takk for dine bidrag=)

Asil sa...

Fargerike og flotte! Så stilig med alle de sirklene som går igjen i den første!

Takk for at du deltar! :)

Pelle sa...

De der ble jo skikkelig artige. De lokket frem et smil hos meg