mandag, april 11, 2011

LO med passbilder (gammel årgang:)))

Nå er helga på SteinkjerScrapp(a) over. Dumt at det er 1 år til neste. Er så koselig på treff :) Treffe mennesker men sjelden ser, og se mange av de man blogger med IRL :) Bli inspirert og få holde på den herlige hobbyen i nesten to hele dager. Glemmer å ringe hjem, hihi, for hodet er så stappa med kreativitet :) Bare herlig!!! Var på to herlige kurs også. "Steampunk" med Torill og "Minialbum" med Ann Cicilie. Anbefales begge to :) Denne LO'en laget jeg på treffet. Dette må være noe av det mest Clean & simpel jeg har laga ;) Ania-Maria er det som er mars mnd "Vi Tar" til ScrappeHuset. Jeg ble inspirert av den knalle bakgrunnen, 4 bilder og nummerering av dem og grein med blader. Hva jeg har brukt er ark fra I Lowe Scrap, metallpynt med blader og blomster kjøpt på Panduro, for mange år siden. Skulle egentlig brukes på lerret om jeg skulle male et bilde ;). Den har jeg hatt på halvperler på blomstene. Ellers datoen når passbildene ble tatt. Thats it!! Det kommer mere bilder av hva jeg fikk laga på treffet etter hvert. Fikk tatt bilde av denne i ei fart i dag. Har hatt skikkelig med migrene, så det har ligget på sofaen med lukkede øyne, for det meste av dagen!! Noe lettere nå, så greier å sitte mer oppreist, med øynene oppe uten å myse :)
Men skal nå legge meg igjen snart da, for nå er det snart natta.


Klem fra Toini

5 kommentarer:

Siv Anne sa...

Hei Toini.
Tenk at jeg hadde gledet meg så til å treffe deg på SteinkjerScreppa, men det er mulig jeg er helt på bærtur, men jeg kan ikke si at jeg så deg eller kjente deg igjen. Så du meg?

Jeg så denne layouten og den likte jeg veldig godt, enkel og flott

Mette sa...

Enkel men alikevel veldig flott!! Kortet under her smeltet jeg totalt for, superfint!

Skjøenner du har kosa deg på treff, det er en skikkelig vitaminpille!

Ønsker deg en fin vårdag:)

Klem Mette

Elisabeth sa...

heeey, så kult at du ble med og "tok'n" sammen med oss i ScrappeHuset! dette var en ultrastilig -ren og pen LO....
takk for et flott bidrag

Torill sa...

Hærlighet!!! Så digg det arket var!! Utrolig kreativt bruk av passbilder!! KNALL!
Tusen takk for ei flott helg!
og takk for at du ble med og "tok'n"!!!
God bedring!

Iselind sa...

Så flott denne var- skikkelig hærlig gul, kule bilder, og flott med grenen! I like!

Jeg tror jeg så deg i Steinkjer, men fikk aldri hilst på deg. artig med treff i allefall. Gleder meg allerede til neste gang.

Ønsker deg en riktig god påske...