mandag, oktober 10, 2016

Da er det på tide å børste bort litt støv her.......

Jeg har nå ikke blogget noe på 2.5 år.........
Mye har skjedd i livet mitt siden den gang.
Før det første er jeg blitt skilt. De endelige papirene ble underskrevet for et halvår siden. Så er singel med stor S. Synes det er godt og trives med det.
Noen mnd etter at jeg flyttet for meg selv ble jeg uføretrygdet, som jeg nå har vært i over 1 år.
Det er ei omstilling i hodet som må hanskes med, og som jeg jobber med enda.
Er uføretrygdet på grunn av utmattelse / ME. Den største utfordringen med å leve med det er at hodet vil så mye mer enn hva kroppen vil, orker eller makter.
Har nå vært 50-50 mamma i 1 1/2 år. Det går greit det. Har gått bedre enn hva jeg trodde. Er vel akkurat den biten der som gjør at man drar ut å flytte fra hverandre. Men så mye bedre det blir for alle parter når det går greit. Skal ikke akkurat påberope at det ikke har vært noe smertefullt, for det har det.

Det har vært opp og ned med kreativiteten på scrappefronten de siste årene. Har til tider lurt på om jeg skulle selge unna alt og slutte med å scrappe, men greier nok ikke det.
Men har tatt et steg å prøve å rydde unna litt og selge det jeg ikke bruker, Har da vært innkjøp på treff som jeg sikkert kunne spart meg for, men når kreativiteten blomstrer på topp de helgene, må en jo så klart handle til alle ideene sine ;)
Sånn er da med den hobbyen, får lyst på nye og spennende ting.

Men for å si det sånn, hadde ikke jeg vært en kreativ person hadde nok det å bli uføretryda blitt mye hardere. Jeg kjeder meg ikke om dagene. For strikker mye også. Og ikke kjeder jeg meg i mitt eget selskap, og det er jo godt ettersom jeg har en del alenedager jeg ikke greier å være ute blant folk, hehe.
Det kommer til å dukke opp litt kreative krumspring de nærmeste dagene.
Måtte bare finne ut hvordan jeg kom meg inn på bloggen og fikk redigert litt her. For det var nok litt nytt ang pålogginga sia sist jeg var innom her.


Ha en fin dag :) klem fra Toini

Ingen kommentarer: