mandag, juli 04, 2011

Nå er jeg gift :)

Da er jeg blitt fru Moksnes :)
Nå er det over en mnd siden siste innlegg her. Og den tiden har gått med til å ordne ferdig til bryllupet. Vi hadde en helt fantastisk dag. Veldig heldig med været, og alt annet klaffet også. Jeg elsker jo å ordne med ting å tang, så..........


....... jeg måtte jo hekle en veske til dagen, og den ble slik. Boleroen jeg har på meg, har jeg også strikka/hekla selv. Sydd på de samme perlene på den, som på rosen på veska, og på..............hjertet på brudebuketten. Den ordna jeg selv. Under det hekla hjertet er det stoff fra brudekjolen, etter at jeg fikk lagt den opp.Bordene ble pyntet med brudetyll, lilla organsa, orkideer, fat med lys. Tyllen er samlet sammen med metalltråd, og håndlagede blomster, som som på innbydelsen (større)Og her er bordkortene. Laget hjerte til alle med disse ordene stemplet på " De beste valgene gjør du med hjertet". Helt enkle navnekort (som jeg godt ville gjort annerledes nå ;) På hjertet knyttet jeg på bongene gjestene fikk. De ligger under hjertet.
Festen ble holdt på Borg - Gården, på Seter ved Vanvikan. Bygda vi bor i. Et kjempefint sted, med vikingpreg. Ville beholde den stilen, og atmosfæren, med de herlige tømmerbordene. Derfor ble det ikke noe hvite duker i dette bryllupet ;)


Må se om jeg får bruke litt tid på hobbyrommet, før vi drar på ferie. Kjenner ett stort behov for det nå :)

Ferien starter jeg vel med å dra på Bikuben på fredagen, regner jeg med. Og flere timer enn sist jeg var der. Altså helst hele dagen, uten at gubben skal være i nærheten og vente på meg ;)


Dere må ha en strålende ferie :)


Klem fra Toini

8 kommentarer:

Miss Hønemor sa...

Gratulerer med dagen!!! Så pene dere var begge to :) Er imponert over all den jobben du har gjort med pyntingen! :) -M-

pia iris sa...

gratulerer så masse som nygift. et flott par var dere ja.
og det var virkelig noen flotte forberedelser du har gjort til dagen deres.
klem pia

Anonym sa...

Gratulerer så mye fru Moksnes:) -Og Gratulerer med dagen -Et flott brudepar:) Imponert over den fine vesken og boleroen!! Koselige dekorert bord:))
Ønsker dere en kjempefin ferie:)
Stor klem

Sandra sa...

Utrolig flott Toini! Du e bærre råflenk!

bojose sa...

Gratulerer, så fin du var i brudestasen :) Lekker bolero og veske du har heklet. Nydelig dekorert bord til den store festen.
Klem :)

♥ Mys ♥ sa...

Gratulerer, så fine dere var:)
Og så mye flott du hadde laget og ordnet i stand.
Kos dere på tur og ha en riktig fin sommer:)
*Klem fra Inger*

Vibeke sa...

Gratulerer så mye!! Så nydelig du var:):)

Vigdis Texy texasgirl sa...

Hjertlig tillykke!!!
Et blogginnlegg som gløder av kreativitet og mye kjærlighet !!!! :) Klem V