onsdag, juli 27, 2011

This face smile

Og det gjør jeg ganske mye, men bak smilet finnes det en person, som er fortvilet over å ikke strekke helt til i hverdagen.
Etter september 2008, da jeg stengte butikken, har jeg vært skikkelig utbrent. Så utrolig lite som skal til, før jeg går tom.
Men en ting skal være sagt. Det er FRAMGANG :)))
Har bare fått ett skikkelig tilbakeslag nå etter bryllupet. Tålte rett og slett ikke alt stresset med planleggingen, skulle slanke meg osv. Og ferien med farting og mye mye moro på Legoland, har nok også tæra litt......
Men for alt i verden ville jeg ikke vært foruten den fine bryllupsdagen vår :)
Må jo innrømme en ting. Liker vel ikke helt den situasjonen jeg er i, så prøver så godt jeg kan for å strekke til med ALT, og det helt til kroppen sier "NOK"
Er veldig flink til "jeg vil, jeg vil", mens kroppen sier"jeg får det ikke til"
Men det er bare en ting å gjøre : Å se lyst på livet.
Tenker på at det er mange andre som har det MYE værre.
Jeg har det jo bra, med 2 friske barn, en herlig mann (som bare av og til gjør meg så eitrande sint;) fantasktisk hobbyer........og jammen meg skal jeg ikke begynne å studere også :) Det kan bli spennede. For det er en negativ ting med den utbrentheten, og det er at man kan få dårlig hukommelse :(
Men har lært meg nå, at jeg bør ikke ha for mye stress eller bli for sliten, da merker jeg det med en gang. Hmmm........hva var det jeg gjorde i går eller tidligere i dag........
Jeg som brukte å være dagbok for mine venner før, så en stor overgang.
I lowe Post It !!!
Og nå har kjøpte jeg meg den lekre oppslagstavlen, eller det er som et fuglebur som står litt ut fra veggen, som man kan henge lapper på med klesklyper. Det var bare MÅ ha ;)
Nok om meg, og over til denne LO'en. Men en av grunnen til at det ble mye meg, er jo at det er meg som er på den.
Vi "tar'n" juli til Scrappehuset, hadde en utrolig lekker inspirasjon fra Christine Middlecamp. En knall herlig LO!! Og det jeg ble inspirert av er, å bruke bilde av meg selv, oppsettet, trestruktur, sirkler og sommerfugler.

Ønsker deg en fin onsdag :)


Klem fra Toini......... som blir kjempeglad for kommentarene jeg får ;)

5 kommentarer:

Marita ♫♫♫ sa...

Kjempefin LO med masse flotte detaljer♥. Har ikke helt fått tak på å lage Loèr, men det kommer vel etter hvert☺

Kjenner meg litt igjen av det du skriver, da jeg har ME. Tåler veldig lite før kroppen sier stopp. Det som har reddet meg er at jeg begynte med scrapping da jeg falt ut av arbeidslivet. Som du sier mange andre har det verre, og vi har familie som vi er takknemlige for♥.

Mange varme tanker til deg♥

Klem Marita♫♫

Torill sa...

Kjære vakre Toini!
IKKE glem deg selv! Ta deg tid til å bare være du! Bli flinkere til å si nei - for å ta hensyn til deg selv! Kan ikke du ta vare på deg selv kan du heller ikke ta vare på andre! HUSK DET!

En nydelig LO du har laget - og et superflott bilde av deg!!

Stå på - og takk for at du ble med og "tok'n" sammen med oss i Huset!!

Vibeke sa...

Må bare si meg enig med Torill jeg: Ta vare på deg selv:)

Likte så godt Loen din - så flott det var - og et herlig bilde av deg:)

*marion* sa...

Så herlig lo , er enig med de andre her om å ta vare på deg selv , nydelige farger til deg =)

linn kr/sykepleier sa...

Tror mange kjenner seg igjen i det du skriver. Har ikke endt opp utbrent ennå, men det var jammen nære på. Fikk meg en øyevekker da. Har lært å ikke gi 120% av meg selv, men å nøye meg med 99%. ;P Det var en hard lekse å lære. Håper du også blir flinkere til å tenke på deg selv. :) Helt enig med Torill. ;)

Ellers så liker jeg LOen din kjempe godt. Behagelig fargevalg, lekkert pyntet og koselig bilde. :D
Så kjekt at du deltar hos oss. :D