lørdag, juli 30, 2011

Heklet veske

Heklet ei veske i samme stilen som den jeg heklet til bryllupet. Bare i svart. Metallbøylen er kjøpt på Panduro. Har ikke noe mønster på vesken. Heklet etter målet på metallbøylen, og deretter hvordan jeg ville ha den. Synes de er litt fine :)
Blir dekorativt med den blomsten på. Den er heklet i ei remse, for så sydd sammen etterpå.
Har denne veska med i utfordringen # 9 - vesker til PinnekrokenØnsker deg en fin lørdag :)

Klem fra Toini

3 kommentarer:

Mors Hjertekurv sa...

Rå stilig :D
Lykke til med utfordringen !

Miriam sa...

Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!

For en nydelig veske!!! :)

Ellen sa...

Ooooii..Såå utrolig lekker♥!! Hva du kan!! Nå har jeg lest, tittet, nytt og kost meg gjennom stooore deler av bloggen din, og du er jammen både effektiv, og utrolig kreativ♥!!:) Jeg leste innlegget ditt lenger ned her, og jeg håper virkelig at du føler deg bedre♥! Jeg kjenner meg sånn igjen..være snill og grei, og "glem deg selv", helt til det sier stopp!! Vi er ikke født med mere energi enn andre, og takken, når det butter og man går i kjelleren, er ikke i nærheten verdt det!! Prøv å lær deg og "si ja til nei litt flere ganger!":) Det er ikke lett vet jeg, og man skal jo like det med-menneske man ønsker å være også!:)

Huff..ble så engasjert jeg at jeg helt glemte å GRATULERE deg med vinner plassen hos Sketchy og meg selv♥♥!:) Jeg skal sende premien idag eller imorgen, så håper jeg du liker det du får, og ønsker deg en superduperfenomentalistisk dag videre..i morgen..og alle disse andre dagene i livet♥!:)
En god klem fra meg♥