mandag, januar 30, 2012

Brother and sister

Har funnet noen gamle, noe ødelagte passbilder av meg og bruttern. De har vært gjennom en del. Noe uhell med å få fukt i pengeboka der de lå, så de var skikkelig klistra sammen. Men etter å hatt de liggende i mange år, synes jeg det var synd de ikke skulle bli scrappe istedenfor å havne i glemmeboka eller søpla.
Dermed tok jeg fatt på utfordringen som den første gjesten på gjesterommet til Scrappehuset har gitt oss - søm på prosjektet. Og den som er på gjesterommet i januar er ingen ringere enn Marianne "Skorpionen". Elsker det den dama lager !!
Er noe med rødt og gult for tiden. Bare elsker det!! Og jeg som har hatt problemer med gult, i hvertfall tidligere. Rødt måtte jeg jo bare ha, når jeg hadde så fine røde lepper ;) Den gule smilien og blomsten har jeg laga selv. Min søm på prosjektet er siksekanten på mønsterpapiret og selve LOen + sydd sting for hånd på teksten "brother and sister". Siksinga på merkelappen skal ikke jeg ha æren av, den var der når jeg kjøpte plagget ;)
Har kosa meg skikkelig når jeg laga denne LOen!! Det er noe med utfordringene fra Scrappehuset, som får meg til å leke og kose meg så godt :=D
Klem fra meg til deg :)

7 kommentarer:

Vibeke sa...

Så kul!! Det er så herlig å bruke slike passbilder!! Digger oppsettet ditt!! Virkelig flott:)

Marianne/skorpionen sa...

Denne var knallstilig!!! Digger bildene, oppsettet og så mange herlige detaljer du har med her! Elsket detaljen du har sydd - den x'n på tagen! Kult!
Tusen takk for fine ord og så gøy at du er med på utfordringen min!

linn kr/sykepleier sa...

Fy fader denne var RÅ TØFF! Herlige detaljer og så fresh LO. DIGGER! :D

"Det er noe med utfordringene fra Scrappehuset, som får meg til å leke og kose meg så godt :=D", og slike kommentarer varmer våre scrappehjerter. :D

♥ Mys ♥ sa...

Kjempestilig LO :D
*Klem*

Connie sa...

Super smart og så moro og ha.

Klem Connie

Bente sa...

Å, så dritkul:) Digger LO`en din masse:) Så gøy å bruke "gamle" passbilder. Og ja... de har vel vært gjennom det meste der dem lå i lomme boka:) Digger masse:)

Ønsker deg ei superduper helg:) klem fra Bente

*marion* sa...

Så utrolig digg da , masse detaljer med bilder i fokus og herlige farger til.
Ordentlig kul side