søndag, januar 01, 2012

Godt nyttår, og håper på et kreativt år :)

Da har vi startet et nytt år :) Ett blankt ark med mange muligheter. Nyttårsforsett skal settes ut i live, med håp om at man greier å gjennomføre dem.  
Jeg har laget meg ei Art Journal bok, hvor jeg skal lage sider med de tingene jeg vil tro på, som jeg håper jeg greier å gjennomføre, for så klart er er det jo det som er målet ;)
Scrappehuset har ei utfordring som går ut i dag, der de vil at vi skal bruke ordet HÅP. Jeg har med denne Art Journal boka mi :)
Håper jeg kommer til å bruke den flittig. Jeg har tyvstarta og fått laget 3 sider i den allerede ;) Egentlig skulle jeg ikke starte med å lage sider i den, før i dag, men ble litt ivrig og inspirert, når jeg laget framsiden.
Jeg har ett nyttårforsett, og det er at jeg skal begynne å lage julegaver nå, for har ett ønske/mål, og det er at jeg skal gi flere hjemmelagede gaver. Blir bare ikke gjort, fordi jeg starter for seint på høsten. Er jo også greit å lage litt smågaver, som barna kan gi i bursdagsgaver. Håper derfor på et kreativt og produktivt 2012 :)Ha et fint 2012, og et kreativt år :)

Klem fra Toini

2 kommentarer:

Torill sa...

Så utrolig stilig!!!!
Me like!!!!!

Godt nytt år til deg også!
Og takk for at du ble med på ScrappOrdet sammen med oss!!!

Caroline sa...

Så stilig dette var!! :D Takk for at du deltok og lykke til :)

Klem Caroline i Huset