mandag, februar 08, 2010

Ja, ja, blitt ett år eldre :)

Må innrømme at nå begynner jeg å få litt, bare litt aldersangst....... Eller skal være helt ærlig !!! Når folk sier, "til neste år har du stordag ", ja, da synes jeg det er fælt. Herregud, jeg kalte jo mor mi "gamla", når hun var i 40 åran, og neste år er jeg der sjøl. Mamma, jeg trekker det tilbake !!!
Men som sagt er man ikke gamlere enn hva man føler seg, så jeg har derfor vært en evig 26 åring i 13 år no....... Er nok noe banslig, voksen og har en rar humor, av og til prompehumor. Som barna mine på 5 og 6 har. Jeg prøver fortvilt å la være å flire for mye, når den tar ovehånd..... for det er jo ikke så troverdig når jeg skal få dem til å slutte, og jeg ler nesten like mye ????
Vi var til ett vennepar i Trondheim lørdag til søndag. De disket opp med en kjempegod middag lørdagskvelden, og laget en rågod iskake til bursdagsbarnet (meg:) Søndag fikk vi også god middag, og restene av kaka ble oppspist. Har råkosa oss :)))


Jeg har laget denne bryllups LO'en tidligere. Og ettersom de ikke har begynt med noe album (snart 7 års dag) fikk de denne av meg, med beskjed om at, nå måtte hun fullføre arbeidet. (hun er ikke scrapper) De ble kjempeglad, og syntes den var fin :) Og det varmer en scrappers hjerte :=D
Ha ei fin og kreativ uke ! hilsen en veldig, veldig ung 39 åring :)))

6 kommentarer:

Mette sa...

Hei
Gratulerer så mye med dagen:-)Det er viktig å være litt barnslig og ha humor, kjedelig uten spør du meg!! Lo'en din var knallfin og stilig!!Skjønner veldig godt at de ble glad for den, det hadde jeg blitt også:-)Veldig koselig at det blir satt pris på det en lager. Ligger en del arbeid og ikke minst omtanke i et slikt resultat. Kansje jeg skal sende bryllupsbildene mine nordover...fnis...De har ligget snart i 4 år....det er
min dårlige samvittighet..!
Jeg blir også veldig glad for kommentarene dine:-) Setter stor pris på det:-) :-)
Ha ei fin og kreativ uke!
Klem Mette

jannes hobbykrok sa...

Masse gratulerer med dagen!Kjempefin LO du ga bort!Går med planer om å lage min første LO snart...må bare få litt inspirssjon kastet over meg snart!
Klem,Janne

Guro sa...

Gratulerer på etterskudd, håper du hadde en fin dag :-) Etter jeg fikk barn har bursdagene plutselig fått mening igjen... Nydelig brylupps LO du har laget, virkelig et lite kunstverk, ordentlig fin gave å få!
Ha en flott dag.
Klem Guro

linn kristine sa...

For en flott LO du har laget. Selv om det ikke blir en album var jo den der siden gave i seg selv. De kan jo bare putte den i glass og ramme.
Vakkert pyntet, likte den pergamentrullen.

linn kristine sa...

Og gratulerer med dagen som var. ;D

toi9 sa...

Jeg har no glemt å skrive at de fikk den i ramme :)
Hvis ikke hadde den bare blitt lagt bort, kremt.... vet det selv, :=D

Takk for koselige kommentarer :)