mandag, februar 15, 2010

Scrapp ordet # 1 - Venner

Når jeg så ordet "venner", tenkte jeg på min kjære gode venninne Monika. Vi har vært venner siden vi var 3 år. Her er vi vel ca 3- 4 år. Min tante og hennes storesøster kledde oss ut.......og en innrømmelse må vel komme, kremt........ Jeg var litt sjalu for at hun fikk den fine kjolen, og jeg så ut som en rømling, hehe :)) Som sagt er det jeg som er til høyre og Monika til venstre. Mine kjære fine bamse i midten :)) Den er historie, for jeg og broren min krangla om den en gang, og da for ene foten av :(...........

En ny bamse har jeg pyntet med, på LO'en blandt blomstene ;) "N" bokstavene har jeg hatt på samme mønsterpapir som på LO'en. På "R" har jeg hatt på rubons "for livet". Rubons swirl som jeg har pyntet med blå bling (vises ikke så godt) De blå hjertene nede i hjørnet, er ett tegn på hvor glad jeg er i henne :) Ellers pyntet med blonder, blomster bånd og perlebånd. Riving og sverting av kantene på arkene og under bildet er det også en liten kakeserviett, som jeg har svertet. Og så har jeg sprayet litt glaze glimmermist noen plasser.
Koste meg skikkelig, mens jeg mimret og scrappet ;)))

3 kommentarer:

Torill sa...

Så flott!!!
Arti bilde! Og viktig å ta vare på slike minner også:0) Flott at du rakk å bli med på denne utfordringen også!!
Vennlig hilsen Torill

Mette sa...

Så nydelig LO med masse flotte detaljer!! Synes det var så koselig å høre historien om dere to!
Har noe til deg i bloggen min♥
Klem mette

linn kristine sa...

Flott bilde og mye historie bak. Likte fargevalget ditt. Er det rubons du har brukt på "for livet"?, uansett, likte bruken på "R'en".
Lekkert pyntet med blomster og bamse. :D

Takk for at du deltar. :D