onsdag, februar 24, 2010

På tur !

Har scrappet denne LO'en. Her er vi på ved snøhetta. Vi kjørte ett stykke innover, før vi gikk resten. Vi rastet og spiste lunch ved vannet, nær foten av snøhetta. Etterpå gikk vi tilbake til bilen, og satte snuten hjemmover. Var bare en lunch stopp, etter en ferietur på sunmøre, til fattern.
Klipte ut trærne og skyene fra et ark. Har en transparent over bildet m/hvit kant og swirl. I den har jeg festet et fotoapparat anheng. Blomsten har en trykk knapp i midten og limt på noen steiner som vi har plukket i fjære. Glad i steiner både jeg og barna, så vi har en del... knis ;)
Med denne LO'en er jeg med i utfording til Glitter & Stas. Utfordingen deres lyder slik : Oppgaven blir kun å lage en LO i valgfritt format!Ingen andre kriterier.

5 kommentarer:

Mette sa...

Tusen takk for at du vil være med å feire!! Da ligger det 2 lodd i potten til deg:-)
Kjempefin LO...dette er du god på!!Synes den var så fint satt sammen , skyene og trærne var så fint. Morsomt med steinene, koselig å bruke slik pynt!
Klem Mette

nordsalten-hobbyklubb sa...

Ting er i ferd med og skje.
På fredag vil designteamet bli presantert, og 1. Mars vil vi kjøre i gang med vår 2. utfordring, så her er det bare og følge med. =)

Anonym sa...

Stiligt:) Flotte trær! Fine farger og pynt:)
Klem T

Marianne sa...

så lekker denne LOen var!
Likte skyene og de runde trærne samt "bølgene" i bunnen :)
Tøft med ordentlige stener da!

Ha en flott søndag :)

pia iris sa...

så flott LO. likte de utklipte figurene og at du har brukt steiner på.